Ny smalgangstruck: K-Matic

Publisert: 12.01.2018
Del

Pallehåndtering & ordreplukking til et nytt nivå

Med stigende eiendomspriser og press på lagringskapasitet er det viktig med god utnyttelse av lageret. Høyere reoler og smalere kjøreganger kan gi utfordringer i forhold til ordreplukking og pallehåndtering. Som svar på utfordringen lanserer nå Hesselberg Truck den nye Kombitrucken fra Linde!

Den nye K-trucken fra Linde imponerer med løftehøyder på opptil 18 meter og kommer med forbedret ergonomi og betydelig forbedret ytelse og sikkerhet takket være det innovative “Dynamic Reach Control” – systemet som effektivt demper uønsket bevegelse i masten. Føreren behøver ikke vente på at masten slutter å bevege seg når han plukker eller håndterer paller, og kan dermed legge lasten på hyllene raskere og mer presist. Dynamic Reach Control-systemet kan øke plukkhastigheten i lageret med opptil 25 prosent.

Den nye generasjonen av K-trucker yter også bedre ved at hovedløftet til førerplassen og separatløftet til gaffelen løftes og senkes samtidig. Ønsket løftehøyde oppnås raskere og øker produktiviteten betydelig.

Forbedret førermiljø.

Førerplassen på den nye K-serien er 50 millimeter lavere enn i tidligere modeller.

Lavere førerplass og lavere innstigningshøyde gir truckføreren enklere og mindre belastende adkomst til trucken. Førerplassen er også forlenget for bedret plass for truckfører. Det finnes også flere oppbevaringsrom for personlige gjenstander og en holder for 1,5 liters flasker. Frontruten, som har blitt forstørret med 80 millimeter nedover, øker synsfeltet til gaflene og lasten med hele 20 prosent. Dette bidrar til å effektivt forhindre skade på reoler og varer.

Nytt digitalt kontrollpanel. 

Kontrollpanelet viser all relevant data på en fullstendig grafisk visning – fra kjørehastighet eller løftehøyde til informasjon fra viktige sikkerhetssensorer. Det integrerer også to håndsensorer og en stor “dødmannsbryter” som føreren må stå på for å kunne flytte trucken. Valgfritt kan vi utstyre trucken med en redningsalarm som gir ekstra sikkerhet. Hvis ulike sensorer på trucken oppfatter uvanlig oppførsel fra føreren utløser systemet en lyd- og lysalarm.

Kundene kan velge mellom 64 forskjellige mastvariasjoner og ti kabinbredder i to forskjellige versjoner – avhengig av kundens ønsker og krav.

Hesselberg Truck ser frem til å rulle ut nyheten på det norske markedet.

For spørsmål kontakt:

Ståle Johnsen-Nauste, Key Account Manager

Mob. +47 952 55 357  / E-post. stna@hesselberg.no