Linde er fremtiden

Publisert: 05.07.2018
Del

En stor delegasjon fra Hesselberg Truck, ansatte og kunder, dro i juni til Mannheim i Tyskland for å delta på Linde sin egen truckmesse – Linde World of Material Handling (WoMH). Flere store kunder var med ned for å se og høre om fremtidens løsninger og for å snakke med Lindes eksperter innen digitalisering og automatisering.

Messen startet med en storslått presentasjon av Linde sine visjoner for fremtidens logistikkløsninger der budskapet var delt inn i fire viktige fokusområder:
Sikkerhet, Energi, Digitalisering og ikke minst Automatisering

Sikkerhet: Hver ulykke er en ulykke for mange
Linde har store planer; Spesielt har de som mål å forhindre ulykker helt. En hel rekke faktorer må tas med i betraktning for dette: truckflåtens størrelse, stedforholdene, eksisterende sikkerhetsstandarder og prosesser, materialflytplanlegging og ansattes oppførsel. Ved å ta en integrert tilnærming kan denne visjonen om ulykkesfri intralogistikk bli en realitet. Linde har utviklet en helhetlig tilnærming til sikkerhet som bidrar til å beskytte folk, gaffeltrucker, infrastruktur og varer. Kunder kan velge fra en omfattende portefølje av sikkerhetsfunksjoner, ettermonteringsløsninger, synlighetsalternativer og intelligente hjelpesystemer og konsulenttjenester. Utgangspunktet for å implementere et sikkerhetskonsept i et selskap er systematisk analyse av opprinnelig situasjon.

Ekstra utstyr i forbindelse med sikkerhet.
Gaffeltruckbelysning bidrar også til å forbedre sikkerheten. LED Stripes er lette striper som festes til front og bakside på motvektstruck. De sikrer optimal lysfordeling i nærområdet. Linde VertiLight gir i sin tur først og fremst assistanse med lagringsprosesser som involverer hyller med sine lysdioder arrangert på en halvsirkelformat som er montert på masten. Disse gir best mulig belysning av arbeidsområdet fra gulvet til løftehøyden.

Energi
Truckens tilgjengelighet er en utfordring for elektriske gaffeltrucker. Men med fremskritt i litium-ionsteknologi – fra påviste applikasjoner som smarttelefoner til bruk i industrielle lastebiler – har situasjonen endret seg betydelig. Litium-ionbatterier gir brukere betydelige operative fordeler i forhold til blybatterier og er derfor satt til å erstatte tradisjonell teknologi. Å gjøre bytte er ekstremt enkel, og Linde kan hjelpe deg med å beregne kostnadseffektiviteten før du bestemmer deg for å bytte til litium-ion-batterier.

DigitaliseringDigitaliseringen av forretningsprosesser er et kraftig verktøy for å skape effektivitet og merverdi i intralogistikk, og åpner også for enestående muligheter der sikkerhet og fleksibilitet er opptatt. For å dra nytte av digitaliseringspotensialet, må bedriftene få oversikt over alle data og prosesser, samt systemkompatibilitet og de nødvendige grensesnittene.

Digital som standard
Linde industrielle trucker er designet for digitalisering som standard. Med andre ord har de allerede de nødvendige tilkoblingspunktene og komponentene, eller disse kan enkelt ettermonteres. Dette betyr at når du kjøper Linde gaffeltrucker, kan selskapene være sikre på at de kan dra nytte av alle mulighetene som digitaliseringen gir, fra hjelp til individuelle prosesstrinn til den komplette løsningen. Maksimal effekt kan oppnås gjennom ekstremt enkle metoder, for eksempel ved å bruke en app i stedet for papir.

Transportjobber fra Truck Call App
Linde Truck Call app er et enkelt system som har stor innvirkning på arbeidsprosessen. Appen fjerner behovet for at en sjåfør skal være personlig tildelt. Transportjobben er ganske enkelt oppgitt i systemet via smarttelefon eller nettbrett.En veldig praktisk funksjon er måten ekstra informasjon kan legges til jobben med bilder, dokumenter og kommentarer. Når jobben er oppgitt i systemet, informerer appen alle tilgjengelige førere. Hvis en av dem har ledig kapasitet, aksepterer de jobben på smarttelefonen. Når reisen er fullført, mottar skiftlederen umiddelbar bekreftelse fra føreren.

Automatisering – Hånd i hånd med maskinen
Automatisering har lenge vært et varmt emne i logistikkbransjen, og har fått ekstra fart i de siste årene, med nesten alle forretningsprosesser digitalisert. Større effektivitet, presisjon og pålitelighet – disse er alle klare fordeler med automatisert intralogistikk, men noen spørsmål forblir: Hvilke fordeler? Hvor dyrt er implementeringen? Er teknologien sofistikert nok? Og hvordan passer alt i eksisterende systemer og prosessen som helhet?

Linde Material Handling, sammen med ledende teknologipartnere, tilbyr fleksible, skalerbare og sikre løsninger. Bedrifter kan derfor stole på Lindes støtte som en pålitelig partner med en omfattende oversikt over løsningen som helhet; Dette gjelder fra kundens forespørsel, til råd og planlegging, og til og med gjennomføring og støtte. Dette inkluderer tjenester som materialflytanalyse, prosjektplanlegging, ingeniørtjenester og aksepttester. Takket være modulariteten til sine løsninger, kan Linde tilby et bredt spekter av tjenester som spenner fra individuelle prosesstrinn til komplekse materialstrømmer. Start med å ta kontakt med din selger i Hesselberg Truck, så hjelper vi deg derfra.

Med Hesselberg Truck er du med i fremtiden!