Våre tiltak i forbindelse med Corona-viruset

Publisert: 12.03.2020
Del

På tross av Corona-viruset vil vi holde ordinær drift så langt det er mulig, men med noen begrensninger. Vi har innført strenge restriksjoner og rutiner for å unngå spredning av viruset og beklager at arrangement med fysisk oppmøte har blitt avlyst/utsatt. Vi følger alle råd og krav som stilles av Folkehelseinstituttet: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

  • All reisevirksomhet med offentlig fremkomstmidler blant ansatte er frarådet og karantene for ansatte som har reist utenlands er innført
  • Møtevirksomhet både internt og med eksterne er sterkt begrenset og vi oppfordrer våre kunder til å primært kontakte oss på mail eller telefon
  • Alle arrangementer med grupper er avlyst eller utsatt
  • Alle interne og eksterne kurs innstilles
  • Vi har innført hygienetiltak i form av håndsprit, ekstra vask av lokaler på alle våre lokasjoner, samt oppheng av informasjon om smittespredningVi er å nå på telefon og epost, og oppfordrer alle til å følge rådene fra Folkehelseinstituttet