En allrounder for opptil ett tonns last

Publisert: 08.09.2020
Del

Allrounder for opptil ett tonns last

Den nye Linde E10

Den er allsidig, kan flytte varer som veier opptil ett tonn og passer til og med inn i en godsvogn: Dette er den nye elektriske trucken Linde E10. Med dette nye tilbudet utvider Linde Material Handling sitt utvalg av industritrucker ved hjelp av en fleksibel truck med mange komfort- og sikkerhetsfunksjoner.

I nesten alle bransjer er det transportoppgaver som krever en spesielt smal, kort og samtidig lett industriell truck som også kan passe inn i en godsheis. Tilgjengelig med et valg av blysyre- eller litiumionbatteri, er den nye Linde E10 med ett tonns lastekapasitet akkurat den allrounderen man trenger for den daglige logistikken. Bare litt bredere enn en euro-pall, passer den inn i selv de smaleste gangene, og med en svingradius på bare 1.317 millimeter er den i stand til å manøvrere på de trangeste stedene.

Designet for å møte kundenes behov

Siden trucken er designet for korte avstander, har den ikke noe sete, men tilbyr en polstret ryggstøtte. Føreren kan komme seg inn i trucken fra begge sider uten å måtte løfte føttene mye. Standardutstyret inkluderer et system for automatisk hastighetsreduksjon i svinger og når master er hevet over friløfte, samt en dødmannsbryter integrert i gulvmatten: Trucken beveger seg kun når føreren står innenfor truckens chassis.

Ergonomi, sikkerhet og kjørekomfort henger nøye sammen

Utformingen av førerplassen er funksjonell uten at det går på bekostning av komforten. Optimalt utvalgte betjeningselementer og smale overliggende beskyttelsesstiver og masteprofiler sørger for maksimal bevegelsesfrihet og utmerket sikt over last og omgivelser. Førerplattformen er designet så den absorberer støt, noe som igjen gir god komfort for føreren. I tilfeller der hyppig rygging er en nødvendighet, kan trucken utstyres med et dobbelt sett med betjeningshendler og håndtak.

Ekstrautstyr inkluderer også et beskyttende glasstak som gir uinnskrenket sikt oppover og beskyttelse mot fallende last, og sikkerhetssystemene Linde BlueSpot og Linde TruckSpot som advarer fotgjengere om fare ved hjelp av signaler som vises på bakken.