Dobbel seier for Linde Material Handling

Publisert: 06.04.2021
Del

Prisvinnere: Reach truck og assistansesystem

To bidrag fra Linde Material Handling resulterte i to seire i den digitale undersøkelsen gjort av det tyske magasinet «materialfluss»,  PRODUCTS OF THE YEAR 2021. I kategorien Industrial Trucks tok Linde R-MATIC (AGV) førsteplassen. Adgangssystemet «Linde Safety Guard: Door Control» kom også på toppen av pallen og tok 1. plass i kategorien Identification Technology. Prisutdelingen fant sted i et virtuelt format som en del av “materialfluss world + conference 2021” holdt fra 22. til 26. mars 2021.

Det er kun leserne som bestemmer hvilket produkt som kommer på pallen i konkurransen «materialfluss PRODUCTS OF THE YEAR». Siden lanseringen i 2020 var det andre gang  fagmagasinet for intralogistikk og logistikk oppfordret leserne til å avgi stemmer fra midten av desember 2020 og til midten av februar 2021 i en online avstemning. Redaksjonen nominerte 79 produkter i åtte kategorier, og de tre beste i hver kategori ble tildelt priser. Rundt 20 000 stemmer ble mottatt.

I kategorien Industrial Trucks var Lindes AGV skyvemast, R-MATIC en av finalistene, og la til slutt de andre bak seg.

Spesielle funksjoner: Den fremre sikkerhetssensoren integrert i chassiet muliggjør manøvrering i ganger helt ned i 2,95 meters bredde. Videre er det den eneste automatiserte reachtrucken i bransjen som tilbyr en løftehøyde på elleve meter! Og enda en unik funksjon er dets automatisk kalibrerende 3D-kamera basert på en ny programvaregenerering, som gir en enda mer presis lokalisering av lastens posisjon, og muliggjør dermed raskere gjenkjenning av objekter. Dette sparer 15 til 20 sekunder per pallehåndtering.

«Trucken anses å være utstyr man får fra øverste hylle. Med andre generasjon av vår automatiserte (AGV) Linde R-MATIC skyvemasttruck tilbyr vi kundene våre en enda kraftigere truck som er svært pålitelig og fleksibelt på samme tid, sier Alexandra Mertel, Product Manager Automation & Intralogistics Solutions hos Linde Material Handling. »     Vi er veldig glade for denne anerkjennelsen som er gitt av den beste ekspertjuryen som kan tenkes, nemlig leserne som stort sett er logistikksjefer og eksperter.

I kategorien Identification Technology var den nye “Door Control” -modulen til Linde Safety Guard vinneren hos kundene. På den ene siden gir dette intelligente adgangssystemet verdifulle tjenester for å forhindre skade på porter, og på den andre siden regulerer det adgang til definerte områder: For eksempel har diesel gaffeltrucker ikke lov til å kjøre inn i sensitive matproduksjonsområder, og innendørs gaffeltrucker er forhindret fra å kjøre ut av hallen. Funksjonen til adgangssystemet er synkronisert med hastigheten på gaffeltrucker som nærmer seg, og portene åpnes og lukkes til rett tid. Hvis det ikke er autorisasjon, reduseres kjørehastigheten, og en visuell advarsel vises. “Våre kunder syntes denne applikasjonen var veldig overbevisende. Dette oppmuntret oss til å delta i konkurransen, sier Ron Winkler, salgssjef EMEA, Linde Safety Guard. «Prisen vi mottok er en god anerkjennelse for vårt salgs- og utviklingsteam.»

 

Linde Material Handling GmbH

Linde Material Handling GmbH, er en verdensomspennende produsent av gaffeltrucker og lagertrucker, og en leverandør av løsninger og tjenester for intralogistikk. Med et salgs- og servicenettverk som spenner over mer enn 100 land, er selskapet representert i alle større regioner rundt om i verden.