Truck nr. 1 million produsert i Aschaffenburg

Publisert: 21.04.2021
Del

Pressemelding
Aschaffenburg / Vilafamés (Castellón), 21 april 2021

https://player.vimeo.com/external/539311073.hd.mp4?s=67d48a0ed1e1b617d6fd8b4bce84367e39c0e296&profile_id=175

Linde Material Handling har produsert motvektstrucker på produksjonsstedet i Aschaffenburg i Tyskland siden helt tilbake i 1959. I mars rullet truck nr. en million av produksjonsbåndet og har siden blitt seremonielt overlevert til Linde’s kunde, Colorobbia España SA, et av de største anleggene i verden for produksjon av fritte, pigmenter og andre produkter for keramikk- og glassindustrien.

Selv om store feiringer måtte avlyses på grunn av pandemien, var det et skikkelig gåsehudøyeblikk da truck nr. 1 million rullet av produksjonsbåndet ved Aschaffenburg-anlegget i midten av mars. Øyeblikket ble fanget på film, og ferdigstillelsen av trucken ble feiret med et minutt langt innendørs fyrverkeri med bengalske, stjerneskudd, røyk og mye glitter som dalte ned over tallet “1.000.000”. Dagen etter ble trucken, med en lastekapasitet på 3,5 tonn sendt til sin fremtidige arbeidsplass hos Colorobbia España SA på østkysten av Spania, med underskriftene fra alle monteringsansatte skrevet på baksiden av den. Der vil den forsterke en flåte på 60 trucker. «Vi har vært Linde-brukere i 24 år nå og setter spesielt pris på truckenes brukervennlighet og sikkerhet,» sier Gonzalo Trilles de Castro, administrerende direktør i Colorobbia España SA. Like viktig for ham, sier han, er et pålitelig partnerskap. med et selskap som deler sin egen filosofi om bærekraft, innovasjon og teknologi. «Alt dette er en garanti for langsiktig suksess, som vi deler med våre kunder som et konkurransefortrinn.» Truckens ankomst til det spanske selskapet, som feirer hundreårsjubileum i år, ble behørig feiret med en spesialdekorert kake som også inneholdt stjerneskudd.

Seremoniell overlevering av truck nr. 1 million til Colorobbia España SA
(fra venstre):
Edoardo Bocini, styremedlem Colorobbia,
Gonzalo Trilles de Castro, administrerende direktør Colorobbia,
Paulina Juárez, visepresident KION ITS Iberia,
Jaime Gener, administrerende direktør Linde Material Handling Iberica,
Ventura Fraile, administrerende direktør Ventocar, autorisert Linde forhandler Iberica.

Truck nr. 1 million fra Linde Material Handlings hovedkontor i Aschaffenburg, representerer det siste høydepunktet i selskapets suksesshistorie, som nå strekker seg over mer enn seksti år. Med «Hubtrac», Lindes første gaffeltruck, tilbød den intralogistiske spesialisten et bransjedefinerende, teknologisk alternativ til det utstyret som inntil da hadde vært vanskelig å betjene, vanligvis med en rykkete clutch og med girskifte. Takket være den innovative hydrostatiske driften, som gjorde det mulig å montere en dobbelpedalstyring, var denne forløperen ideell for henting og lagring av varer eller lasting og lossing av lastebiler: det var ikke nødvendig å skifte gir når man kjørte frem og tilbake, slik at begge føttene kan være i stand til å hvile i en avslappet stilling på den respektive pedalen. Allerede den gang resulterte dette i høyere effektivitet innen godshåndtering og har vært kjennetegnet på alle Lindes motvektstrucker frem til i dag – uansett om de drives av forbrenningsmotorer eller elektriske motorer.

I dag setter Linde Material Handling nok en gang teknologiske standarder og bygger sine industrielle trucker egnet for fremtiden: ved hjelp av et bredt utvalg av energityper, intelligente assistansesystemer og nettverk som standard. «Målet vårt er å gjøre materialflytprosessen hos våre kunder så effektive og trygge som mulig, slik at de blir enda mer suksessrike virksomheter» sier Stefan Prokosch, Senior Vice President Brand Management i Linde Material Handling. «Med produkter som overbeviser våre kunder, har vi allerede siktet mot den neste milepælen i selskapets historie – lanseringen av Lindes nye generasjon elektriske gaffeltrucker i juni i år.»