Det beste fra begge verdener for den ultimate opplevelsen

Publisert: 08.07.2021
Del

Ingen annen elektrisk gaffeltruck har noen gang hatt mer kraft. Linde’s elektriske gaffeltrucker i serien X20 – X35 kan konkurrere med en dieseltruck selv under ekstreme forhold, både innendørs og utendørs og på alle typer underlag. Med sine synkrone motorer (SRM +) tar de ytelsen til et helt nytt nivå og gir enestående fleksibilitet basert på en plattform felles for både elektriske og dieseldrevne gaffeltrucker.

Den nye spilleren for de som ønsker å utvide sine muligheter!

Plattformen for en ny opplevelse

Med de elektriske gaffeltrucker i serien X20 – X35 lanserer Linde Material Handling en ny opplevelse som kombinerer kraften og robustheten til dieseltruckene med dynamikken, fleksibiliteten, nullutslipp og lite støy fra en elektrisk drevet truck. Alt dette er basert på den velprøvde plattformen, som er spesielt bruker- og vedlikeholdsvennlig, og derfor svært økonomisk.

Opplev verdens kraftigste elektriske gaffeltruck. DET ER EN LINDE.
Maksimal ytelse

De nye synkrone motstandsmotorer med ekstra permanente magneter (SRM +) gjør X20 – X35 elektriske gaffeltrucker til et kraftig, lite støyende og og utslippsfritt alternativ til dieseldrevne gaffeltrucker.

X35 electric forklift from Linde transports goods

Fleksibel

Store belastninger, støv, smuss og ekstreme temperatursvingninger er ikke til hinder for X20 – X35-modellene. Og hvis noe skulle skje: Alle komponenter i de elektriske gaffeltruckene X20 – X35 er optimalisert for lite slitasje.

X25 electric forklift from Linde drives through water

Kompromissløs bærekraft

Alle miljømessige fordeler ved en elektrisk drevet gaffeltruck på samme nivå som en dieseldreven gaffeltruck! Med bærekraftig generert primærenergi kan truckene kjøres uten å produsere CO2-utslipp. Litiumionbatterisystemene kan brukes som statisk strømlagring og resirkuleres.

Operator charges an electric forklift from Linde

Sikkerhet

Basert på den vanlige plattformen for dieseldrevne og elektriske trucker, er alle sikkerhetsfordelene med dette moderne designet ivaretatt. For eksempel designoptimaliseringen som i stor grad øker sikten rundt trucken. Standardfunksjoner som Linde Curve Assist gir ekstra beskyttelse for både fører og last.

 

View from a Linde electric forklift truck

Stor økonomisk effektivitet

Lite vedlikehold og stor total produktivitet og et tett servicenettverk i kulissene, garanterer høy ytelse. Det perfekte samspillet mellom menneske og truck øker også produktiviteten og dermed lønnsomheten når det gjelder totale kostnader.

Electric forklift X35 from Linde transports goods outdoors

Sammenkoblet

Omfattende tilkoblingsmuligheter sikrer at truckene enkelt kan integreres i flåtestyringssystemer og digitale prosesser. Oppdateringer og andre digitale funksjoner kan lastes opp enkelt og individuelt. Viktige parametere kan hentes og analyseres når som helst.

Vil du vite mer, les mer om trucken her, eller ta kontakt med din lokale selger