Et samarbeid med trøkk!

Publisert: 29.04.2022
Del

I 2017 ble Hesselberg Truck kontaktet av Namdal Truck og Maskinservice AS med spørsmål om vi kunne få til ett samarbeid på salg og service i deres område.

Her så vi et stort potensiale i et samarbeid, så det var absolutt en interessant forespørsel å få. Avtalen ble signert ved årsskiftet 2017-2018, og siden har det blitt levert en hel del både nye og brukte Linde trucker i dette området.

Namdal Truck og Maskinservice ble etablert i 2016 av tre servicemekanikere med erfaring fra truckbransjen, Ole Martin Fuglemo (Steinkjer), Magne Olav Melhus (Harran/Grong) og Bernt Rune Vanebo (Rørvik). De jobber med service og vedlikehold av trucker og anleggsmaskiner i område Steinkjer, Namdalen og søndre Helgeland og er pr. i dag 5 ansatte. I tillegg drifter de firmaet Namdal Truckutleie AS. I 2021 ble det bygget nytt anlegg i Rørvik med eget verksted og servicehall.

Dette har vært et meget fruktbart samarbeide for begge parter, som vi håper fortsetter også i framtiden.