Schûtz velger Linde

Publisert: 03.06.2022
Del

Schütz Nordic AS kjøpte sin første truck av Hesselberg i 2005, og har siden da jevnt og trutt fyllt på truckparken sin. I dag har de 12 Linde trucker som er fordelt på diesel og elektriske motvektstrucker, reach-trucker og ledetrucker.

Det norske datterselskapet av tyske Schütz GmbH & Co. KGaA, har en ledende posisjon innen markedet for industriell emballasje i Norden. Schütz Nordic AS ble etablert i 1999 og holder til på Siva industriområde rett utenfor Kongsvinger. I konsernet er det  ca. 110 ansatte, hvorav ca. 80 er ansatt på Kongsvinger

Dette er en produksjonsbedrift, hvor det lages IBC containere. IBC står for Intermediate Bulk Container som typisk en beholder av plast med rette kanter beskyttet av et stålbur og plassert på pall av tre, plast eller stål. Disse selges til Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Produksjonen foregår døgnet rundt, og hver dag er 50 vogntog innom for å hente nye lass.

De er meget fornøyde med Linde truckene og fremhever komfort og ergonomi som viktige årsaker til at de velger Linde gang på gang. Hesselberg Truck AS har solgt og utført service på truckene gjennom en årrekke og vi i Hesselberg gjør vårt aller beste og sørger for at Schütz Nordic AS og deres Linde trucker ivaretas på beste måte.