Trondheimsterminalen har nå fått sin fjerde motvektstruck fra Linde!

Publisert: 23.08.2022
Del

Vi er meget godt fornøyd med Linde og truckførerne er i særdeleshet godt fornøyd. Vi har sjekket tilbud fra andre leverandører men det ble blankt nei fra de ansatte, de skulle ha truck fra Linde.

Trondheimsterminalen er en stor aktør innen transport av varer, lagerhold og håndtering, det er mye truckkjøring. Inne på terminalen har vi også en Linde stabler som vi er godt fornøyd med.

Av typer gods vi håndterer har vi alt fra møbler til material, til store maskiner og enheter til industrien. Smått og stort, tidligere hadde vi også et fryseskap som var så stort at vi samkjørte med to trucker. Da er det viktig med skikkelig verktøy.

Intervjueren drister seg til å spørre om de er fornøyd med servicen fra Hesselberg og får vite at teknikere fra Hesselberg er til å stole på. Det er heldigvis sjelden Linde-trucken trenger noe service men når Hesselberg først dukker opp så får de gjort det de skal. Linde-trucken har ingen slitedeler i drivlinja og har veldig få smørepunkter.

På spørsmål om det blir Linde neste gang det skal handles truck så er svaret at det er tilnærmet garantert! I den sammenhengen nevner også daglig leder i Trondheimsterminalen, Aksel Nordli, to-pedalsystemet som markant øker effektiviteten i forhold til konkurrentene. Vi i Hesselberg kan også legge til i samme åndedrag den økningen to-pedalsystemet gir i ergonomisk gevinst.

Alt i alt et flott samarbeid mellom Trondheimsterminalen og Hesselberg Truck!