Robotize – Avansert intralogistikk gjort trygg og enkel

Publisert: 14.06.2023
Del

GoPal-løsningen til Robotize er et fullt godkjent og integrert system for sikker og enkel automatisering av palletransport i fabrikker og lager. Deres autonome mobile roboter (AMR) er godkjent for bruk innenfor et bredt spekter av bransjer.

Målet med å automatisere den interne vareflyten kan variere fra hvilken type bedrift man er eller hvilken bransje man opererer i. Uansett hvilket mål din bedrift har satt, kan vi hjelpe deg å realisere dette med gode tilpassede løsninger!

 

Mer enn bare en robot!

Robotize GoPal Solution setter standarden for enkel implementering, fleksibilitet og sikkerhet når du skal automatisere intralogistikken din!

Løsningen kan enkelt integreres med andre systemer uten at det går ut over gjeldene oppsett. Den har også et intuitivt brukergrensesnitt, som gjør at både opplæringen og bruken av systemet går som en lek.

På grunn av Robotens evne til å navigere selv, trenger man ikke å sette opp robotbaner eller endre selve arbeidsområde for at løsningen skal fungere optimalt. Roboten optimaliserer rutene selv og registrerer hindringer som måtte oppstå. Løsningen er derfor svært sikker når det kommer til de ansatte som skal jobbe i samme område.

GoPal er ikke bare en robot – det er en fullt integrert og gjensidig optimalisert løsning som består av autonome mobile roboter, transittpunkter og all nødvendig programvare.

 

Noen av fordelene:

 • Økt effektivitet i dine intralogistikk prosesser
 • Autonom navigering: Optimaliserer ruter og registrerer hindringer selv
 • Enkel integrering, uten at det påvirker gjeldende oppsett
 • Intuitivt og enkelt brukergrensesnitt
 • Ulike modeller med løftekapasitet opp til 1230 kg
 • Smidig løsning for selv de minste plasser med en svingradius fra 850 mm
 • Kan konfigureres opp for både enkle og mer komplekse leveringer, samt til produksjonsstøtte

 

Ulike modeller for ulike behov

The GoPal E22:

 • Løftekapasitet opp til 500 kg

Les mer her: https://www.hesselbergtruck.no/product/robotize-gopal-e22/

 

The GoPal E24:

 • Løftekapasitet opp til 1000 kg

Les mer her: https://www.hesselbergtruck.no/product/robotize-gopal-e24/

 

The GoPal E24W 

 • En bredere utgave enn GoPal E22 og E24
 • Kan transportere paller på 1.000 x 1.200 mm i tillegg til standard paller
 • Kan løfte opptil 1200 kg

Les mer her: https://www.hesselbergtruck.no/product/robotize-gopal-e24w/

 

The GoPal U24W

 • Kan transportere U.S/U.K palle typer. US paller har bunntverrbjelker, må løftes med en plate for best mulig støtte av last.
 • Løftekapasitet opp til 1230 kg

Les mer her: https://www.hesselbergtruck.no/product/robotize-gopal-u24w/

GoPal kommer også med en rekke alternativer på palle stasjoner og annet utsyr. Hver del er unik og kan tilpasse de fleste behov for en effektiv intralogistikk. Du kan lese mer om disse her: https://www.hesselbergtruck.no/product/utstyr-til-din-robotize/

Kunde case

I videoen ser dere en installasjon vi har gjort. De tre robotene flyter til sammen 30 paller i timen, med en topphastighet på opp mot 8,6 km/t! De er også helt unike når det kommer til å utnytte plassen med sin svingradius på 850 mm!

Nysgjerrig på hvordan dette kan bidra til å effektivisere prosesser i din bedrift? Vi har levert flere installasjoner, og deler gjerne av vår kunnskap! – Ta kontakt med oss for å høre mer om våre løsninger.

Stig Andre Fridlund – stig.andre.fridlund@hesselberg.no – Tlf: 95255303

Enda Ikke overbevist? For flere kundehistorier kan du besøke Robotize sin hjemmeside her: https://www.robotize.com/cases/case-studies/