Hesselberg Truck leverer de beste truckene innen smådistribusjon

Del

Linde CITI One
CiTi one er en palletruck ideell for hurtiglevering med lastebil og sikrer effektive prosesser, selv om gaten eller fortauet er ujevnt og smalt. Den kompakte trucken manøvreres enkelt fordi operatøren styrer alle bevegelser og bremsene ved å bruke tommelen på EasyControl-joysticken. Parkeringsbremsen stopper trucken trygt på fortauskanter eller på heisplattformer. Den elektriske palleløfteren har en løfteevne på 500 kg.

Linde MT12 – ny lettvektsmester
MT12 er kompakt, elektrisk drevet og har en maksimal lastekapasitet på 1,2 tonn. Trucken er ideelt egnet til arbeid der plassen er begrenset og til lastebilhold. En 0.65 kW vekselstrømsmotor sikrer at alle manøvrer kan utføres uten anstrengelse og kraft. Litiumionbatteriet gjør det veldig enkelt og praktisk for operatøren å bytte ut batteriet og / eller koble det til laderen som følger med trucken. Det tar bare 30 minutter å gjenopprette 50 prosent av ladningen, og etter 2,5 time er batteriet fullt.

Linde MT15
Palleløfteren har et kompakt chassis, kan tas på en lastebil og gjør manøvrering i smale ganger mye lettere. Trucken styres uanstrengt med bare en hånd ved hjelp av noen svitsjer på håndtaket. Den kraftige vekselstrømsmotoren driver alle bevegelsene effektivt og benytter derfor lite strøm. Den elektriske palleløfteren MT15 har en maksimal lastekapasitet på 1500 kg.

  • Lagervare for rask levering!
  • 50% på førstegangsservice!
  • Kontakt oss for gode priser!

Kontakt oss idag!

Tilbudet gjelder ut 2018 eller så lenge lageret rekker.