Hesselberg Truck setter din sikkerhet i førersetet

Del

Sikkerhetskampanje

  • Linde TruckSpot ferdigmontert
  • Linde Led Stripes ferdigmontert
  • 50% på førstegangsservice

Hver ulykke er en ulykke for mange. Vi vil derfor tilby alle som bestiller en motvekst- eller skyvemasttruck med det nyeste innen sikkerhetsutstyr fra Linde. Bestiller du i dag vil du få ferdimontert TruckSpot og LED stripes på din nye truck. For at din truck holder optimal drift og sikkerhet, vil vi også gi deg 50 % på førstegangsservice med sakkyndig kontroll utført på trucken det første året.

Linde TruckSpot er en optisk advarsels-signalløsning som signalerer det nærliggende kjøretøyet med et lyssignal. Med TruckSpot setter Linde inn en ny standard for sikkerhet. Det innovative varslingssystemet tar opp de påviste fordelene ved Linde BlueSpot og legger til en viktig funksjon: En storformet varselsymbol med sterke kontrastfarger som gir en enda mer effektiv varselvirkning.

LED Stripes er lette striper som festes til front og bakside på motvektstruck. De sikrer optimal lysfordeling i nærområdet. Linde VertiLight gir i sin tur først og fremst assistanse med lagringsprosesser som involverer hyller med sine lysdioder som er arrangert på en halvsirkelformat som er montert på masten. Disse gir best mulig belysning av arbeidsområdet fra gulvet til løftehøyden.

Tilbudet gjelder ut året 2018, så benytt sjansen til å beskytte deg og dine ansatte mot ulykker.

Gjelder alle nye motvektstrucker fra Linde. Servicetilbudet gjelder i ett år etter levert truck.

Kontakt oss idag!