Ledige stillinger

Del

Er du vår nye servicetekniker i Stavanger?

Vi er i sterk vekst og søker nå etter en dyktig og motivert servicetekniker for å styrke vårt team i Hesselberg avdeling Stavanger. Det er ønskelig at du bor i Stavanger eller i nærheten. Hovedoppgaver vil være service og reparasjoner av Linde gaffeltrucker, og veilede kunder i riktig retning. Du vil få ansvar for egen kundeportefølje og tilhøre vår avdeling i Stavanger, med kontor og lager lokalisert i Plogfabrikkvegen 14.

Les mer og søk her

Er du vår nye servicetekniker i Ålesund?

Vi er i sterk vekst og søker nå etter en dyktig og motivert servicetekniker for å styrke vårt team i Hesselberg avdeling Ålesund. Det er ønskelig at du bor i Ålesund eller i nærheten av Ålesund, men søkere fra søre Sunnmøre oppfordres også til å søke. Hovedoppgaver vil være service og reparasjoner av Linde gaffeltrucker, og veilede kunder i riktig retning. Du vil få ansvar for egen kundeportefølje og tilhøre vår avdeling i Ålesund, med kontor og lager lokalisert i Tverrvegen 38A.

Les mer og søk her

Hesselberg søker Key Account Manager Linde!

Vi er i sterk vekst og ser nå etter en Key Account Manager for å styrke vårt Linde team i Hesselberg. Har du bred erfaring med prosjektstyring, ser du etter en KAM-rolle med eget ansvar for tekniske produkter av høy kvalitet? Har du kanskje noen års erfaring fra lignende bransje, innehar teknisk kompetanse og liker å bygge relasjoner? Bra! Da håper vi du er vår nye Key Account Manager.

Les mer og søk her

Hesselberg søker servicetekniker i Troms!

Vi er i sterk vekst og søker nå etter en dyktig og motivert servicetekniker for å styrke vårt team i Hesselberg Truck AS, i Troms. Det er ønskelig at du bor i Tromsø eller i nærheten. Hovedoppgaver vil være service og reparasjoner av gaffeltrucker, og veilede kunder i riktig retning. Du vil få ansvar for egen kundeportefølje og tilhøre vår avdeling Troms og Finnmark, med kontor og verksted på Finnsnes.

Les mer og søk her

Om arbeidsgiveren

Hesselberg Truck AS er et datterselskap av konsernet AS Sigurd Hesselberg.

AS Sigurd Hesselberg ble etablert i 1897, og konsernet har ca. 300 ansatte og er et finansielt solid og norskeid selskap med aktiviteter innenfor flere markeder. Hesselberg består av flere datterselskap, Hesselberg Maskin AS, Hesselberg Rental AS, Hesselberg Truck AS, Hesselberg Logistikk AS, Hesselberg Eiendom og Hesselberg Maskin AB i Sverige. Konsernet hadde en samlet årlig omsetning på 1,7 milliarder kroner i 2021. Hesselberg er eneleverandør av Komatsu, Bomag, Manitou, Linde og CVS Ferrari i Norge. Med dette er Hesselberg en av anleggsbransjens største maskinleverandører med landsdekkende salgs- og servicenett. Vår visjon er at Hesselberg skal være blant landets mest anerkjente maskinleverandører for våre kunder, ansatte og leverandører. Vi skal levere gode produkter og markedets beste service, som sikrer våre kunder en lønnsom investering og sikker kontinuerlig drift.

Hesselberg Truck AS er forhandler av Linde gaffeltrucker, Europas største truckmerke. Linde er en høyteknologisk merkevare. Brukervennlighet og ergonomi, i tillegg til fremtidsrettet design og teknologi, har gitt Linde en sterk posisjon i markedet.

Hesselberg Truck AS ønsker større mangfold, og vil oppfordre alle kvalifiserte til å søke uansett kjønn, funksjonsevne, kultur og tenkemåte da vi ser på dette som viktig for nytenkning, utvikling og kvalitet i vårt arbeid.