Merkevare søker distriktssjef

Del

Hesselberg Truck AS er i vekst og søker derfor en ambisiøs distriktssjef for Oslo/Akershus vest som ser muligheter og tolker hindringer som utfordringer.  Du vil jobbe med Linde produkter, og bli en sentral person i vårt salgskorps som vil bidra til å gjøre Hesselberg Truck enda sterkere i markedet.

Arbeidsoppgaver:

  • Selvstendig salgsansvar for Linde produkter
  • Salgs- og budsjettansvar i eget område
  • Bearbeide og utvikle etablert kundeportefølje
  • Bearbeide og utvikle nye kundeforhold
  • Kontinuerlig overvåke og se muligheter i markedet, herunder identifisere potensielle nye kunder
  • Salgsplanlegging og rapportering

Vi søker primært deg som har god erfaring og salgsresultater koblet til teknisk salg, gjerne fra kjøretøy, maskiner eller utstyr. Du har teknisk/mekanisk interesse og erfaring, og du forstår dine kunders logistikkutfordringer og drivere. Du jobber godt selvstendig, og du trives i en stilling som krever reising og fleksibilitet i forhold til arbeidstid. Som person har du sterke to-veis kommunikasjonsferdigheter, du er kontaktskapende og du er opptatt av å selge inn løsninger som fungerer slik du har lovet.

Blir du trigget av tanken på å få være med på videreutviklingen av Hesselberg Truck AS hører vi gjerne fra deg. Videre tilbys konkurransedyktige betingelser som inkluderer en triggende bonusordning, gode rammevilkår for personlig og faglig utvikling og et godt arbeidsmiljø i et selskap i vekst. Stillingen rapporterer til salgsdirektør.

Første halvår 2020 flytter hovedkontoret fra Økern i Oslo til helt nye lokaler på Lindeberg, sør for Kløfta. Bygget er på hele 16.000 m2 på en tomt på ca. 40 mål.

Spørsmål om stillingen:
Kontaktperson: Per Erik Pedersen
Telefon: 917 86 880
E-post: pepe@hesselberg.no

Søknad merkes: «Distriktssjef Oslo/Akershus vest»

FINN-kode: 160706678