Har du en teknisk interesse, og vil ha ansvar for vår korttidsutleieflåte?

Del

Vil du arbeide med trucker i verdensklasse? Da er du kanskje den vi søker!

Vi søker en som vil få ansvaret for korttidsutleie av trucker. Du vil være delaktig i å sørge for at vi oppnår maksimal utnyttelse og lønnsomhet i vår utleieavdeling. Arbeidet er variert, og vil bestå av en kombinasjon av administrasjon, fakturering, planlegging og kundekontakt så vel som kommersiell aktivitet for å få økt vår utleie. Du vil også få ansvar for at utleieflåten består av rett sammensetning, samt at trucker er i topp stand før de leveres kunde.

Hvem er du?

For å lykkes i denne rollen må du bestitte en sterk administrativ kapasitet og ha ett stort fokus på kunder og service. Du trives med å treffe kunder og har en høy sosial kompetanse. Videre er du en positiv person med mye energi som vil klare å drive og utvikle vår korttidsutleie, selv i stressende situasjoner. Rett holdning og innstilling er noe vi verdsetter høyt.

Vi søker deg som har erfaring fra utleievirksomhet, gjerne fra bil eller maskin. Du er godt kjent med Office 365 som arbeidsverktøy, har en god teknisk interesse og er vandt til å håndtere oppfølgingarbeid.

Søknad merkes: Utleieansvarlig for korttidsleie

Kontaktperson: Per Erik Pedersen

Telefon: 917 86 880

E-post: anfr@hesselberg.no

Arbeidssted: Oslo
Frist: Snarest
Varighet: Fast

FINN-kode: 128994650